Promoţii

Alege din următoarele promoţii ale lunii:

Vrei să suni pentru prima oară la Computer Troubleshooters Bucureşti? Alege să tipăreşti şi să prezinţi talonul de mai jos tehnicianului nostru, la prima intervenţie, şi vei beneficia de o reducere de 25% la preţul oricărei manopere prestate pentru tine!

Sau, doreşti instalarea unui sistem de operare Windows 7 sau 8.1, complet, cu drivere, antivirus, aplicaţii standard de bază? Pe tot parcursul lunii poţi solicita asta, la doar 49 de lei, fără să cumulezi cu alte promoţii! (oferta se aplică doar în cazul calculatoarelor compatibile, noi, sau fără backup de date).

Adu-ne trei prieteni, care să beneficieze de serviciile noastre şi noi îţi reparăm gratuit calculatorul (promoţia se aplică la manoperă, costul pieselor care ar trebui înlocuite se achită la preţ de furnizor). De asemenea, oferta asta nu se poate cumula cu nici o altă promoţie.

Dacă ai vreo nelămurile, contactează Computer Troubleshooters Bucureşti printr-un mesaj folosind formularul alăturat. Sau, pur şi simplu, sună chiar acum !