Servicii

Ai probleme cu calculatorul? Computer Troubleshooters Bucureşti te poate ajuta cu servicii profesionale. În fiecare zi, specialiştii noştri din toata lumea ajută persoane care se confruntă cu astfel de probleme. Tehnicienii noştri cunosc foarte bine domeniul IT şi sunt pregătiţi pentru orice provocare în domeniu.

servicii

Ai nevoie de răspunsuri? Noi nu spunem că am terminat treaba până nu ne asigurăm că problema a fost rezolvată. Suntem reţeaua de profesionişti IT nr 1 mondial şi fiecare Computer Troubleshooters beneficiază de suportul celorlalţi specialişti din toată lumea. Aşa că, fii liniştit şi sună-ne azi!

Configurare hardware, suport tehnic, diagnosticare şi reparare

Ai probleme cu calculatorul? Sau poate vrei să îmbunătăţeşti vechiul calculator, ca să aibă o viteză de lucru mai mare? Noi îţi oferim servicii, instalând orice componentă hardware nouă achiziţionată,  diagnosticând şi reparând componenentele hardware care nu funcţionează normal şi furnizând piese de schimb dacă este nevoie. Şi toate acestea la tine acasă, sau la birou!
De asemenea, avem o varietate de planuri de mentenanţă a calculatorului, lucru care nu numai că îţi va micşora costul total care îl plăteşti pentru service-ul calculatorului, dar te va asigura că va merge bine calculatorul şi nu vei mai avea probleme.

Configurare şi asistenţă pentru internet şi email

Ai nevoie de ajutor pentru email sau internet? Daca ai probleme cu internetul sau emailul, noi te putem ajuta cu servicii adecvate, ca să rezolvi problema.
Ai un abonament nou de internet şi se pare că nu merge? Noi nu te putem ajuta! Avem experienţă cu conexiunea la internet prin dial-up, cablu sau ADSL, la fel de bine şi cu majoritatea programelor de email. Dacă conexiunea ţi s-a întrerupt sau ai nevoie de configurarea unei conexiuni noi, noi o putem face la tine acasă, sau la biroul tău. De asemenea, te putem instrui cum să foloseşti internetul şi email-ul.
Sună-ne pentru a afla mai multe.

Instalare şi configurare programe software

Ai mesaje de eroare de la software sau programul merge prea încet? Ai nevoie de ajutor ca să instalezi sau să upgradezi software-ul? Noi te putem ajuta. Avem suficientă experienţă ca se ne descurcăm cu probleme cauzate de programele software. Ştim cum să te scăpăm de acele mesaje de eroare enervante sau să-ţi instalăm noi programe  şi să te instruim cum să le utilizezi. Şi toate acestea la tine acasă, sau la birou.
Sună-ne ca să afli mai multe!

Protecţie antivirus şi devirusare

Ai calculatorul infectat de viruşi sau vrei să te asiguri că eşti protejat complet împotriva viruşilor? Computer Troubleshooters Bucureşti te poate ajuta. Avem o mulţime de programe specializate să cureţe viruşii dintr-un calculator infectat, şi să repare fişierele corupte. De asemenea, avem programe antivirus care să protejeze calculatorul sau întreaga reţea impotriva atacurilor viruşilor. Sună-ne ca să afli mai multe.

Configurare reţele

Daca ai două sau mai multe calculatoare şi vrei să poţi accesa fişiere între ele, sau imprimante, noi te putem ajuta. Dacă ai un calculator conectat la internet şi vrei ca şi restul calculatoarelor să aibă acces la internet, noi le putem conecta în reţea, fie prin cablu sau wireless.
Computer Troubleshooters Bucureşti instalează routere, firewall-uri, servere. De asemenea, noi putem întreţine şi optimiza reţeau ta, pentru a asigura o bună securitate.

Mentenanţă şi optimizare periodică

Calculatorul merge foarte încet? Nu mai este ca atunci când avea sistemul de operare abia instalat? Computer Troubleshooters Bucureşti îţi oferă întreţinere permanentă ca să stai liniştit şi să te bucuri de el!

Instruire

Ai achiziţionat un nou calculator şi ai nevoie să înveţi cum să îl foloseşti? Noi te putem ajuta să înveţi regulile de bază şi tehnicile necesare ca să foloseşti efectiv calculatorul. Or ai nevoie de ajutor să înveţi cum să inscripţionezi un CD? Noi te putem învăţa cum să foloseşti echipamentul şi programul.

Consultanţă

Ai nevoie de un sfat despre upgrade sau o soluţie pentru acasă sau la birou? Noi îţi furnizăm consultanţa de care ai nevoie, cu soluţiile care să se potrivească la nevoile tale.

Şi altele…

Pentru orice problemă ai, sună chiar acum !